Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nuevolution-direktør: Vi har ramt et godt vindue

Danske Nuevolution er klar til børsdebut på svenske First North, men det er kun første skridt. For pengene fra børsnoteringen skal sætte skub i forretningen, så biotekselskabet inden for de næste år kan rykke op på hovedbørsen, fortæller adm. direktør i Nuevolution, Alex Haahr Gouliaev.

Foto: Colourbox

Mandag starter et storstilet roadshow for danske Nuevolution. For biotekselskabet med Alex Haahr Gouliaev i spidsen er nemlig ved at gøre klar til en svensk notering på First North Premier i Stockholm i december. Målet er at hente 225 mio. svenske kr., som skal bruges til at sætte damp under kedlerne.

”Den strategi, vi har haft de sidste tre år, har været baseret på, at vi først skulle etablere vores egne projekter med brug af vores platform, og dernæst modne dem til udlicensiering og på den måde realisere attraktive indtægter. De indtægter kan vi geninvestere i de andre projekter, som vi så kan modne og bringe frem og på den vis skabe en bred pipeline, samtidigt med at vi har et kontinuerligt fokus på at omsætte vores forskning til indtægter. Vores første projekt er allerede klar på candidate-stadiet, og et andet program ser også ud til at kunne blive placeret hos en partner indenfor nærmeste fremtid. Vi kunne godt fortsætte uden at rejse yderligere kapital, men så ville det bare være en langsommere strategi, hvor vi bygger firmaet op sten for sten,” siger Alex Haahr Gouliaev, adm. direktør i Nuevolution, til MedWatch og tilføjer:..

BRANCHENYT
Læs også