Serier

Dansk ejendomsduo får dobbelt jackpot: Tjener flere gange på samme ejendom

Feature: Den danske rådgiverduo Jesper Damborg og Claus Klostermann har i flere omgange dirigeret store handler med strøgejendommen Absalons Gård for flere forskellige investorer. Professor undrer sig, mens duoen selv afviser kasketforvirring.

Priseksplosion på Strøget
Henrik Wessmann fra Oskar Jensen Gruppen på vej nedad Strøget med Jesper Damborg (længst fra kameraet).

Et mangeårigt dansk forretningspar, Jesper Damborg og Claus Klostermann, har mere end nogen andre dirigeret spillet om Strøgets attraktive butiksejendomme. De var med før finanskrisen, hvor danske ejendomsinvestorer huserede. De stod klar med nye spillere, da ejendomsboblen sprang. Og de har banet vejen for udenlandske investorers indtog på Strøget i de seneste par år, hvor interessen og priserne er eksploderet.

Duoen, der er specialiseret i at udvikle butiksejendomme og rådgive investorer, står bag mere end en tredjedel af de seneste års udenlandske ejendomshandler på Strøget. Det har de tjent godt på. I nogle tilfælde har de endda hentet en dobbeltjackpot hjem på sager, hvor de for to forskellige udenlandske investorer har indgået lukrative aftaler i forbindelse med handel af samme ejendom...

Læs også