Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Ejendomsbranchen finder friske penge i crowdlending

Mens både udviklere og investorer flygter fra bankerne, vinder alternative finansieringsplatforme indpas. På den måde opstår begreber som crowdlending og crowdfunding.

Mange bække – eller sparegrise – små kan sætte skub i byggeprojekter. Investorer og bygherrer har opdaget crowdlending som et alternativ til almindelig investering og fianansiering.

Begrebet deleøkonomi er ikke længere kun at finde på de lokale kræmmermarkeder og på online-platformene Airbnb og Trendsales, hvor brugere sælger, bytter og deler småting som møbler, tøj og overnatninger. Nej, ejendomsbranchen er så småt også ved at finde vejen til denne form for økonomi, hvor crowdfunding og crowdlending har fundet mere og mere fodfæste som alternative finansieringsformer til ejendoms- og byggeprojekter.

Crowdfunding er finansiering gennem investeringer fra en stor gruppe investorer eller privatpersoner, og crowdlending er finansiering af et lån gennem mange forskellige långivere. I Danmark mærker crowdlendingplatformen Lendino en stigende efterspørgsel fra ejendomsbranchen, fortæller stifter og direktør, Asger Trier Bing...

BRANCHENYT
Læs også