Serier

Erhvervsmægler køber Strøg-ejendomme sammen med storkunde

Partner Claus Bælum fra det internationale erhvervsmæglerfirma RED går ind i fælles ejerskab af to ejendomme på københavnsk gågade sammen med engelsk kunde.

Priseksplosion på Strøget
»I min verden er der kun en måde at blive dygtig til fast ejendom på. Og det er praktisk erfaring ved selv at være investor,« siger erhvervsmægleren Claus Bælum. Ifølge en professor er der dog tale om en særegen konstruktion.

Det internationale erhvervsmæglerfirma RED har stået for formidling af en række af de seneste års største salg af ejendomme på Strøget og de forbundne gågader. Nu indgår manden bag flere af handlerne, partner Claus Bælum, et privatøkonomisk partnerskab om et sameje af to ejendomme i netop det område med den engelske kapitalforvalter Meyer Bergman.

Claus Bælum har i forvejen på vegne af RED i løbet af de seneste tre års tid først formidlet køberrådgivning for Meyer Bergman om overtagelse af fem ejendomme i Købmagergade og senere rådgivning ved salg af for over en halv mia. kr. ejendomme i samme gågade for Meyer Bergman...

Læs også