Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tavse danske milliardærer sværger til fondsloven og skatteloven og janteloven

Mens amerikanske milliardærer griber den globale megafon, hver gang de gør noget godt med deres penge, giver danske milliardærer til velgørenhed i total hemmelighed. Vi ved ikke hvor meget.

I modsætning til mange udenlandske milliardærer går de danske af slagsen stille med dørene, når de giver penge til velgørenhed. Det gælder f.eks. Kjeld Kirk Kristiansen (Lego), Anders Holch Povlsen (Bestseller), Lars Larsen (Jysk), Niels Peter Louis-Hansen (coloplast), Hanni Toosbuy Kasprzak (Ecco).

»Kære Max« indledte Mark Zuckerberg det brev, han og hustruen skrev til den nyfødte datter på Facebook. Næsten to millioner Facebook-brugere har enten liket det eller delt det, som næppe var stilet til datteren så meget som til hele verden. I brevet meddelte han, at de vil lægge 99 pct. af deres Facebook-aktier over i et initiativ, der skal gøre verden til et bedre sted. Det svarer til omkring 45 mia. dollars i dagens kurs.

Bill og Melinda Gates holder også flittigt verden orienteret, hver gang de smider endnu en håndfuld milliarder ud til velgørenhed...

BRANCHENYT
Læs også