Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Stena Bulk har sat to mio dollars til side i OW-sag

Stena Bulk er et af mange rederier, som nervøst venter på den juridiske afgørelse i London i kampen om resterne fra det krakkede OW Bunker. ShippingWatch har interviewet rederiets CEO Erik Hånell om følgerne af konkursen. Han er meget vred over forløbet.

Skandalen i OW Bunker
Pr-foto: OW Bunker

Inden længe vil den engelske højesteret være klar med udmelding i en af de mange sager, der kører verden over efter konkursen af danske OW Bunker for over et år siden. Og den er ventet med både spænding og nervøsitet hos det store svenske tankrederi under Stena-gruppen, Stena Bulk, hvor CEO Erik Hånell helt tydeligt er oprørt over sagen.

Den snarlige afgørelse er rederiernes sidste mulighed for at få medhold i, at de ikke skal betale for bunker, købt eller handlet fra OW Bunker, to gange. Indtil videre har flere engelske retsinstanser dømt til fordel for konkursboet og den hollandske bank ING, der i spidsen for OW Bunkers bankkonsortium fører an med at kradse tilgodehavender ind. Sidste år blev mange rederier således mødt af krav om betaling fra både ING og den fysiske leverandør af bunkerolien, og det kan ikke være rigtigt, mener Hånell...

BRANCHENYT
Læs også