Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Børsnotering lokkede tidligere WDH-direktør til Tyskland

Det er blandt andet udsigten til at skulle føre et af verdens største rehabselskaber, Ottobock, på børsen, der har lokket William Demants tidligere økonomidirektør Stefan Ingildsen til Tyskland. Selvom han styr på både finanserne og life science, er der dog stadig et område, der halter, og som kræver en tur tilbage på skolebænken for finansdirektøren.

Foto: Swen Pförtner/AP

Titlen er den samme, branchen er overordnet den samme, virksomhederne bærer begge stifterens navn, og så er de nogle af verdens største inden for hvert deres felt. Selvom lighederne mellem Stefan Ingildsens tidligere arbejdsplads William Demant og hans nye arbejdsplads tyske Ottobock er mange, er der dog én væsentlig forskel. For han kan ikke længere bare tage bilen eller det offentlige fra hjemmet på Frederiksberg til arbejdet, ligesom han kunne, da destinationen var Kongebakken.

”Jeg kommer til at blive boende på Frederiksberg, hvor jeg bor med min familie, men jeg vil være dernede på kontoret i mange dage i løbet af ugen, men det er ikke sikkert, at det er alle ugens fem arbejdsdage, og så på et tidspunkt kommer vi nok til at flytte derned,” siger 46-årige Stefan Ingildsen, koncernfinansdirektør i Ottobock, til MedWatch...

BRANCHENYT
Læs også