Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Siems CEO: Supplysektor i overlevelseskamp i to år

Der viser sig altid muligheder, når der er blod i gaden, siger topchefen i offshorerederiet Siem, Idar Hillersøy, til ShippingWatch. Han melder om et marked, som langt ind i 2017 bliver en kamp om overlevelse, og hvor Siem kan blive nødt til at sende tre nybygninger direkte i oplægning.

Foto: AP/ MARK LENNIHAN

Situationen bliver vanskelig for det norske offshorerederi Siem såvel som for hele industrien. Det fortæller Idar Hillersøy, CEO i Siem Offshore, i et interview med ShippingWatch. Han forklarer, at olieprisen er drivkraften for alt i offshoresektoren, og at Siem i lighed med de mange konkurrenter på markedet er direkte påvirket af, at mange rigge bliver lagt op med den nuværende oliepris i omegnen af 30 dollshars.

"Det, der kommer til at kendetegne vores branche i 2016, er, at alle kommer til at kæmpe for at overleve, også helt ind i 2017," siger han og tilføjer, at den kommende tid vil byde på restruktureringer, konsolideringer, salg og diskussioner med långivere om løsninger på de massive gældsproblemer, som mange offshorerederier kæmper med...

BRANCHENYT
Læs også