Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Probably verdens dyreste fodboldkamp? Carlsbergs billet til EM i Frankrig koster 900 mio. kr.

Det er Carlsberg største enkeltsatsning inden for sponsering, der i dag skydes i gang i Saint Denis uden for Paris. Investeringen på 900 mio. kr. skulle gerne løfte salget af Carlsberg markant på den korte bane og sikre fremtiden på den lidt længere (fodbold)bane.

I 2004 var EM senest forbi Frankrig, hvor de franske fans var massivt til stede (billedet). Nu er landet igen vært for Euro 16, hvor Carlsberg forventer at sælge masser af øl. Både Carlsberg øl og som en sideeffekt også mærkerne fra Kronenbourg, som Carlsberg ejer.

Det lykkedes i sidste øjeblik. I eftermiddag, når Frankrig spiller åbningskamp mod Rumænien i Paris ved europamesterskabet i fodbold, vil afsløre, hvordan det er lykkedes selskabet at omgå den franske lov, Loi Evin, mod annoncering af øl til sportsbegivenheder.

Og det er lykkedes, lyder det fra Carlsbergs Euro 16 marketingschef Richard Whitty. Euro 16 er Carlsbergs største enkeltsatsning nogensinde. Det overgår langt de forrige slutrunder, hvor bryggeriet har været sponsor siden 1988. Første gang i øvrigt sammen med Tuborg og Budweiser...

BRANCHENYT
Læs også