Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

»Jeg forstår, hvad der rumsterer…«

Christian Jensen, ny chefredaktør på Politiken, har en ambition om at åbne avisen og skabe en samtale på tværs af de kløfter, der findes i Danmark. Og han bryder sig ikke om at skulle lægge navn til et segment eller være identisk med den ene side af en kulturkløft.

»Hvis du spørger, hvad jeg er mest træt af ved Politiken, så er det det samme, som jeg er træt af ved mig selv; nemlig når jeg er forudsigelig,« siger Politikens nye chefredaktør Christian Jensen. Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto

Når et moderne menneske skal lodde en stemning, tænder man for de sociale medier; de og deres avancerede algoritmer former vores verden, hver på vort sted, og det er ikke for meget sagt, at der var jubel i den journalistiske verden, da Christian Jensen blev annonceret som ny chefredaktør for Politiken. Sammen med stedvise (og ganske ondskabsfulde) udfald mod forgængeren Lidegaard samledes man, høj og lav, i jubel over, at æggehovederne nu for alvor havde mistet en bastion, at det nu er en rigtig journalist, der er kommet til.

Hep hep...

BRANCHENYT
Læs også