Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Carsten Mortensen efter skifte fra Norden: Det var godt for både Norden og mig

I sit første større interview efter sin tiltrædelse i shippingvirksomheden BW Group sidste år reflekterer Carsten Mortensen over sin tid i D/S Norden, som han ikke holder mindre af end før.

Carsten Mortensen, tidligere direktør i Norden, nu BW Group, er i gang med sit sidste direktørjob. Foto: Mathias Svold.

Det kom som et chok, da Carsten Mortensen i 2014 forlod rederiet Norden efter 17 år og næsten 10 af dem som øverste chef. Var der en direktør og en virksomhed, der hang sammen i toppen af dansk erhvervsliv, var det Carsten Mortensen og Norden.

Eksempelvis var Sydbank-analytikeren Jacob Pedersen ved at falde ned af stolen, da han den 17. juni 2014 hørte om Carsten Mortensens stop, og at han havde søgt andre græsgange i rederivirksomheden BW Group med base i Singapore og Norge.

Iført en konkurrenceklausul kunne Carsten Mortensen dog først tiltræde jobbet som øverste chef i den privatejede virksomhed året efter den 1. april, og nu godt 15 måneder senere er han omsider klar til at lave sit første større interview efter at have nydt en pause fra den offentlighed, der er en uomtvistelig del af at stå i spidsen for et børsnoteret selskab som Norden...

BRANCHENYT
Læs også