Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Is lavet på insekt-protein skal inspirere industrien

Isene i supermarkedernes frysediske bliver hele tiden skiftet ud, så for at være foran kurven søger Dupont at påvirke sine kunder i is-industrien gennem innovative månedskoncepter. Julis koncept byder på is lavet på insektproteiner.

Foto: Hansens Flødeis

I Duponts danske hovedkvarter i Aarhus står de store, industrielle ismaskiner på rad og række. Denne tirsdag eftermiddag står de finpudsede maskiner bomstille, men om formiddagen kører de på fuld tryk, når nye koncepter skal prøves af.

Hver måned udkommer Duponts afdeling for iscreme med et nyt koncept, som både skal påvirke og inspirere ingredienskoncernens mange kunder i isbranchen. Det fortæller Finn Hjort Christensen, der er chef for udviklingsafdelingen for iscreme og -desserter i Dupont...

BRANCHENYT
Læs også