Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nordea-boss Casper von Koskull tildeler sig selv nye hak i troværdigheden efter Panama-rapport

Nordeas topchef fremlagde i denne uge den længe ventede undersøgelse af bankens rolle i Panama-skandalen. I store træk frikendte banken sig selv for at have medvirket til ulovligheder, på trods af at mange af de konkrete kunderelationer slet ikke er undersøgt til bunds endnu. Og når banken bliver færdig med sagerne, vil den ikke offentliggøre dem. Det rammer Koskull på troværdigheden.

Nordeas topchef, Casper von Koskull, var i skudlinjen igen i denne uge, da han fremlagde bankens interne undersøgelse af dens rolle i den stærkt kontroversielle Panama-skandale. Tegning: Rasmus Sand Høyer

Vinder I: Anders Østergaard & Jan Jacobsen, stiftere og ejere af Monjasa

De to erhvervsmænd Anders Østergaard og Jan Jacobsen har på mindre end 15 år skabt en støt voksende milliardformue på at stifte og eje bunker- og olieselskabet Monjasa. Fredag kom det frem, at de to ejere sidste år har bogført et samlet overskud på 155 mio. kr. i deres respektive investeringsselskaber, hvilket sammenlagt har løftet egenkapitalen i de to selskaber op over 1 mia. kr. Monjasa har med andre ord været en klippestabil pengemaskine igennem for seneste mange år inklusive 2015, som ellers var præget af særdeles vanskelige markedsvilkår. ..

BRANCHENYT
Læs også