Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.
Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.
Man kan brygge øl. Det ved alle. Men man kan også bruge teknikken til at mikse spiritus, juice og sodavand? Det mener to bryggere på Nørrebro, der er i gang med at finde de optimale versioner af cocktails på fad i deres øllaboratorium.
Ingen fancy bartender med brunt læderforklæde og sort butterfly, der smager på cocktailen med seriøs mine og minutiøst præcision, inden væsken ender i et fornemt krystalglas. Den nye trend inden for cocktails kræver blot, at bartenderen vipper et håndtag, og ud kommer der en færdig mikset og tilsmagt cocktail – som også ender i et fornemt krystalglas.
Cocktails på fad er en voksende dille i København, og på Nørrebro har to ølbryggere kastet sig over konceptet med liv og sjæl. For Tobias Emil Jensen og Tore Gynter, som står bag bryghuset To Øl, betragter deres bryggeri for et eksperimentarium - og brygger man øl, kan man vel lige så godt også brygge cocktails...