Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Østjysk familie i klemme hos Airbnb

Hvad sker der egentlig, når det hus, man skulle leje på Mallorca, bliver ødelagt af en brand dagen før feriestart? En østjysk familie har oplevet Airbnb’s ikke-tilstedeværende kundeservice.

Hvad sker der egentlig, hvis en lejeaftal via Airbnb ikke går som forventet, hvis ferien udvikler sig til et mareridt, eller hvis dialogen med udlejeren går helt skævt? Det kan en østjysk familie fortælle om: Foto: JP

Deleøkonomi er i fremmarch, og folk deler biler, huse og tøj som aldrig før. Det amerikanske udlejningssite Airbnb har på rekordtid vokset sig til en gigant inden for udlejning af ferieboliger, og der har været masser af historier om, at hoteller i mange storbyer føler sig truet, og at politikere overvejer eller allerede har indført et forbud mod Airbnb.

De fleste brugere fortæller historier om, hvor smart Airbnb er, og hvor billigt man kan sikre sig en overnatning. Men hvad sker der egentlig, hvis lejeaftalen ikke går som forventet, hvis ferien udvikler sig til et mareridt, eller hvis dialogen med udlejeren går helt skævt?..

BRANCHENYT
Læs også