Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

"Skulle vi bare tage nogle ens mennesker og putte dem sammen? Det bliver jo røvsygt"

En af Rune Kildens titler er ejendomsudvikler. Selv vil han helst kaldes byudvikler, men man skal ikke tilbringe lang tid med ham, før en ny vifte af umiddelbart selvmodsigende titler dukker op. I dette portræt møder EjendomsWatch erhvervsbuddhaen, gadedrengen og den benhårde kapitalist Rune Kilden til en snak om inspiration og hvordan man udvikler et godt byrum.

Rune Kilden. Foto: Casper Dalhoff

Før Rune Kilden (der udtales med betoning på d'et) går i gang med et stort byggeprojekt, spærrer han sig alene inde i sit sommerhus ved Vesterhavet og skriver. Ofte har han planer om at gå ture ved vandet eller ned i den nærliggende by. Det når han sjældent. Til gengæld når han på tre dage let at skrive 50 sider. Samlet udgør de et forvirrende filmmanuskript med kameravinkler, steder, handlinger og replikker — og både med gode og dårlige idéer, indrømmer han. Formålet er at skabe den gode fortælling om projektet.

"Jeg tror meget på den gode fortælling. Hjernen kalder på gode historier. Det er fascinerende, hvor mange hundrede år nogle eventyr har overlevet bare ved at blive leveret fra mund til mund. Der ligger noget magi i den gode historie," siger Rune Kilden...

Læs også
Top job