Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Hvordan er det at være hovedperson i en af Danmarkshistoriens største kartelsager?

I mange år var det kun gået fremad. På 13 år var Skou Gruppen gået fra at have tre ansatte til at have over 150, og selv havde han netop sat sig i stolen som formand for Dansk Byggeri. Så breakede en historie på TV 2. I dette portræt fortæller Martin Skou Heidemann, hvordan det var at være hovednavn i, hvad Bagmandspolitiet har kaldt en af Danmarkshistoriens mest omfattende kartelsager, og hvad man måske kan lære af den historie.

Martin Skou Heidemann, adm. direktør hos og stifter af Skou Gruppen. Foto: Niels Hougaard Foto: Niels Hougaard

Scenen er sat. Vi starter med champagne, islagkage og flag. Det er tirsdag den 23. august 2016, og vi befinder os på Skou Gruppens hovedkvarter i Hørsholm – nærmere defineret på direktør Martin Skou Heidemanns kontor. Til stede er han selv, hans nærmeste familie og flere af hans medarbejdere. Et ur på væggen viser, at klokken er cirka 11, og sollyset fortæller os, at det må være om formiddagen på trods af champagnen. Stemningen er god. Folk smiler, snakker og griner, og – som sagt – solen skinner.

Martin Skou Heidemann og Skou Gruppen, som han selv startede i 2000, er netop blevet frikendt for at have aftalt priser i en af den nye Danmarkshistories mest omtalte kartelsager. Siden sommeren 2014 har 25 virksomheder betalt bøder for sammenlagt 31 mio. kr. Skou Gruppen er som de hidtil eneste blevet frikendt...

Læs også
Top job