Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Det nye boligprojekt Hudson Yards giver Manhattan en hel ny skyline

New Yorks største boligprojekt siden Rockefeller Center begynder at tage form i et område, som new yorkerne altid har set som ubeboeligt. 125.000 mennesker kommer til at få sin daglige gang i bydelen, der ligger oven på 30 jernbanespor.

Hudson Yards får New Yorks anden højeste kontorbygning. 30 Hudson Yards bliver 395 meter høj og overgår dermed Empire State Building. Skyskraberen får også New Yorks højeste udendørs udkigspunkt med et observationsdæk. Foto: PR.

NEW YORK - Folk, der besøger New York, har sjældent bevæget sig længere vest på end 9. Avenue, og det er primært for at tage bussen fra Port Authority busstationen i Midtown.

Vestsiden af Manhattan mellem 34. og 42. gade har altid været et sort hul for New York. Bydelen, der ligger nord for det hippe Chelsea og syd for det trendy Hells Kitchen, er ikke andet end jernbaner, tung trafik og lastbilsparkering. Indgangen til den trafikerede Lincoln Tunnel går gennem bydelen, og området helt ned til Hudson floden er parkeringsplads for hundredvis af togvogne...

Læs også
Top job