Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Chefer forlader Maersks prestige-enhed inden nedlukning

Det højtprofilerede Maersk Maritime Technology, der for få år siden udklækkede Triple-E-designet, bliver nedlagt i forbindelse med Maersk-gruppens omstrukturering. En række internationalt anerkendte profiler har ligeledes forladt enheden, erfarer ShippingWatch. (Korrigeret).

PR-foto: A. P. Møller - Mærsk PR-foto: Mærsk

Korrigeret 15:22. ShippingWatch har ændret rubrikken og dele af ordlyden af artiklen, hvor der tidligere stod, at der var tale om fyringer af chefer. Der er alene belæg for at skrive, at de nævnte chefer og en kommende chef har forladt deres stillinger. Antallet af ansatte er skåret ned med ti medarbejdere i Maersk Maritime Technology. Maersk vil dog ikke kommentere, hvor stor en del heraf er fyringer.

Maersk-gruppens berømmede skibsdesignselskab Maersk Maritime Technology bliver nedlagt som et led i den store omstrukturering i gruppen. I en spareøvelse, der betyder farvel til flere internationalt anerkendte profiler jobbet, bliver selskabet, der for få år siden stod bag designet af Maersk Lines gigantskibe Triple-E, lukket ned som selvstændig enhed og lagt ind under Maersk Line. Maersk Maritime Technology Maersk-gruppens eget skibsarkitektselskab. Har arbejdet med blandt andet motorer, brændstof og maling til skibe og skabt designet til Maersk Lines gigaskibe Triple-E. ..

Læs også