Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Fagforeninger vil disrupte sig selv

En god del af fremtidens "ansatte" vil finde kortvarige jobs via platforme, der formentlig ikke giver mange af de rettigheder, vi kender i dag. To af landets største fagforeninger nedsætter ekspertpanel, der giver ideer til indspark til regeringens disruptionråd.

Fremtidens arbejdsmarked vil for mange være en del anderledes end i dag med ansættelser gennem it-platforme, og hvor det traditionelle forhold og regler mellem arbejdsgiver og -tager er ændret. To fagforeninger har nedsat et ekspertpanel, som skal se på, hvordan man kan finde en balance. Foto: Joachim Ladefoged Foto: Joachim Ladefoged

Fremtidens teknologier og arbejdsformer vil udfordre fagbevægelsen, og derfor har HK og Akademikerne nedsat et disruption-panel med deltagelse af virksomheder, der både leverer digitale platforme, hvor lønmodtagere kan lade sig hyre fra, og virksomheder, der hyrer.  

Det skal give fagforeningerne bedre mulighed for at byde ind med forslag, når regeringens disruptionråd for alvor kommer i gang, og i dag tager regeringen hul på emnet med et inspirationsmøde på Marienborg.   ..

BRANCHENYT
Læs også