Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Vestjysk producents største problem: Vores whisky bliver solgt for hurtigt

Den lille virksomhed Stauning Whisky, der i fjor fik en global koncern som medejer, sætter høj fart i udvidelse af produktionen og derfra en international ekspansion. Flaskerne bliver revet væk, og selskabet må skuffe mange interesserede kunder.

Stauning Whisky har fået høj fart i salget af whisky. Her er det Kasper Graakjær, som rengør kobberkedlerne, så de er klar til morgendagens produktion. Foto: Gregers Tycho.

For 10 år siden var missionen bare for sjov og hobbyens skyld at brygge en tønde whisky. Nu er de blevet del af en global milliardkoncern - og skal snart mangedoble produktionen af dansk whisky.

Ejerne bag det vestjyske selskab Stauning Whisky erkender, at den udvikling er en opsigtsvækkende historie. Og reelt i mange sammenhænge baseret på tilfældigheder og held. Alligevel er et kendetegn, at de ikke vil gå på kompromis med de oprindelige værdier og tanker, der ligger bag selskabet...

BRANCHENYT
Læs også