Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Turen til Barcelona blev aflyst, da flyselskabet gik konkurs – hvem skal betale for hotel og billetter til fly og fodbold?

Travellink vil gå til domstolene efter at have tabt en sag i Forbrugerklagenævnet. Sagen er principiel. Mere end 100 lignende sager venter på en afgørelse.

Da flyselskabet Cimber gik konkurs, kom mange danskere i klemme - bl.a. de cirka 200 forbrugere, som havde købt deres billetter hos Travellink. PR-foto

Det er næsten fem år siden, at en dansk mand og nogle venner skulle til Barcelona, bo på hotel og se fodboldkampen Barcelona-Espanyol. Billetterne fra Aalborg var købt, hotellet betalt, og adgangen til Camp Nou på plads. Men så gik Cimber konkurs, og Travellink, som havde solgt manden flybilletterne, ville ikke give ham pengene tilbage – hverken for hotel, fly eller fodbold.

Nu er sagen afgjort i Forbrugerklagenævnet til fordel for forbrugeren – en afgørelse, der ikke kun er interessant for den fodboldinteresserede mand, men også for de cirka 200 danskere, som står i en lignende situation efter Cimbers konkurs. De har alle købt flybilletter via Travellinks hjemmeside, og deres sager er nu sat i bero...

BRANCHENYT
Læs også