Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Storbysats skal få Davidsens Tømmerhandel i mål med milliard-milepæl

Inden for to år forventer den hastigt voksende byggemarkedskæde Davidsens Tømmerhandel at nå en omsætning på 2 mia. kr. Salg af byggevarer fra to gamle Metro-varehuse skal give en del af væksten.

Davidsens Tømmerhandel - også kendt bare som Davidsen - åbner på tre nye adresser inden for de næste år. Den første butiksåbning bliver i et tidligere Metro-varehus i Aarhus, som virksomheden købte i maj. Oprindeligt håbede Mogens Pedersen på at kunne åbne i december, men det har taget lidt længere tid at få alt på plads, så nu bliver det til foråret. Foto: Joachim Ladefoged

I løbet af 2017 vil den familieejede kæde Davidsens Tømmerhandel åbne op for salg af byggevarer fra to gamle Metro-varehuse i Aarhus og Aalborg. Det skal hjælpe kæden, som har sit hovedkontor i Vojens, i mål med ambitionen om at ramme en omsætning på 2 mia. kr.

I virksomhedens nye årsregnskab for 2015/16 ligger omsætningen på 1,6 mia. kr. Virksomheden rundede sin første milliard for fire regnskabsår siden. Mogens Pedersen, som er adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel, forventer, at 2 milliarder-milepælen vil være nået inden for to år, men der er en  ubekendt faktor, nemlig hvordan de potentielle kunder i de storbyerne tager imod kæden. ..

Læs også