Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Industrien bør rotte sig sammen mod voksende hackertrusler

Medicinalindustrien skal blive bedre til at samarbejde på tværs af sektoren, for at sikre sig mod hackerangreb. Det mener en dansk sikkerhedsekspert, som også peger på den nye persondatalov som et potentielt ømt punkt for industrien.

Foto: Silas Stein/AP

Når det kommer til life science-sektoren, så er det i høj grad medicoindustrien, som har fået den tvivlsomme ære at løbe med meget af opmærksomheden, når det kommer til it-trusler. Sager som den om St. Jude, der sidste år blev beskyldt for alvorlige sikkerhedsbrister, og Johnsons & Johnsons advarsler om sårbarheder ved deres insulinpumper, har skabt opmærksomhed omkring hacking af medicinsk udstyr.

Men de bør ikke løbe med hele opmærksomheden i life science-sektoren, for medicinalindustrien skal såvel som medico – og alle andre brancher for den sags skyld – ruste sig mod hårdere sikkerhedstrusler. Det mener Torben Krog, som er sikkerhedschef i den danske afdeling af det franske it-selskab ATOS, der blandt andet leverer infrastruktur til de olympiske lege, men også har flere kunder i finans- og medicinalsektoren...

Læs også