Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Pandora sætter sig på butikkerne - få overblikket her

Den danske smykkekoncern vil i år åbne 275 nye konceptbutikker og udskifter flere eksterne partnere med egne forretninger.

Pandora havde ved udgangen af 2016 8.100 forhandlere rundt om i verden. Heraf 2.138 konceptbutikker. Foto: Gregers Tycho.

Som ventet har den danske, børsnoterede smykkeproducent fortsat høj fart i salget. Det fremgår af koncernens regnskab for 2016, som er udsendt tirsdag morgen. Her kan koncernchef Anders Colding Friis berette, at selskabet øger strategien med at åbne nye Pandora-butikker. Finans giver dig her overblikket over regnskabet.

Butikkerne. Pandora rundede i 2016 konceptbutik nummer 2.000 rundt om i verden. I det nye regnskabsår skal væksten fortsætte med yderligere 275 konceptbutikker - halvdelen i eget regi, mens de resterende etableres af partnere. Pandora har således netop indgået aftale med en partner om det indiske marked. Men selskabet har dog samtidig en klar strategi om at eje flere af de butikker, som udelukkende forhandler selskabets smykker, selv. Derfor har Pandora i denne uge eksempelvis selv overtaget distributionen i Afrika...

Læs også