Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Ugens vinder: Jesper Højer er den nye stjerne i toppen af tyske Lidl

Jesper Højer var indtil tirsdag i denne uge et fuldkomment ukendt navn for de fleste på den hjemlige erhvervsscene, men det ændrede sig drastisk, da han fik en international toppost i en af verdens største discountkæder.

Jesper Højer er kendt som en kontant forretningsmand, men han roses også for at kunne kombinere det hårde og professionelle med et smil. Nu er han kommet helt til tops i en af verdens største detailhandelskæder, Lidl. Foto: Gondola Magazine

Vinder I: Jesper Højer, kommende koncernchef i Lidl

Det er lidt af en sensation, at en stort set ukendt 38-årig dansker ud af det blå bliver udnævnt til øverste chef i en af verdens største detailhandelskæder. Navnet er Jesper Højer, og han er ny førstemand i den succesrige discountkæde Lidl, der er ejet af en af Tysklands rigeste personer, Dieter Schwarz. Højer får nu ansvaret for at sætte yderligere skub i en omsætning på over 400 mia. kr. og en ekspansion, der meget vel kan omfatte det enorme amerikanske marked. Samtidig understreger udnævnelsen, at den danske invasion af de øvre lag af et typisk meget konservativt tysk erhvervsliv er total. Vi nævner i flæng; Jim Snabe i Siemens og SAP, Kasper Rørsted i Adidas og Stine Bosse i Allianz Group. ..

Læs også