Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Masser af makroner

Onsdag udkommer Michelins guide til restauranter i Norden.

På Restaurant Frederikshøj i Aarhus fik kokken Wassim Hallal og hans hold en Michelinstjerne første gang i 2015. I år håber de på to. Foto: Lasse Kofod/Polfoto

Da Véronique Jacquet åbnede for sin radio den morgen i sidste uge, fik hun sig et mindre chok.

Det blev nemlig oplyst, at ”Le Bouche à Oreille”, hendes lille lokale restaurant i Bourges i det centrale Frankrig, en klassisk knejpe, der lever af at sælge kaffe, pastis og ikke mindst billig frokost til de lokale arbejdere, havde fået en Michelin-stjerne – eller en macaron, som de siger i Frankrig. Et overraskende valg, for så vidt som en tre retters frokost på ”Le Bouche à Oreille” koster ca. 12,5 euro og altså ikke tilhører den kategori af restauranter, der normalt kan gøre sig håb om stjerner...

Læs også