Gammel Erhvervsservice
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Skærpede byggeregler gør erhvervsbyggerier grønne

Det nye bygningsreglement BR15 byder bl.a. på stramninger i forhold til vedvarende energi i nye erhvervsbyggerier. For nybyggerier med f.eks. solceller er stramningerne en fordel, da man sparer mange penge på energiregnskabet.

Hos HPH Totalbyg overholder man det nye BR15-bygningsreglement ved at installere solceller på det nye domicil i Søften ved Aarhus. Bygningen skal fungere som demonstrationsprojekt for kommende kunder.

Solceller, jordvarme og bæredygtige konstruktionsløsninger. Det er nogle af de tiltag, som skal hjælpe HPH Totalbygs nye 1.700 kvadratmeter store domicil med at opfylde de nye, skærpede BR15-energikrav. Det nye domicil, som ligger i Søften tæt ved Aarhus, får størstedelen af sin energi fra 14kW solceller og skal fungere som demonstrationsprojekt for kommende kunder. Solcelleenergi er nødvendigt for, at byggeriet kan leve op til BR15, fortæller Jacob Westergreen, indehaver og salgschef i HPH.

»Solcellerne er det største energitiltag i byggeriet. De er nødvendige for at overholde energirammen og er den nemmeste og billigste løsning rent energiregnskabsmæssigt,« siger han...

BRANCHENYT
Læs også