Serier

Danske Bank laver tre erhvervspakker til MobilePay

De erhvervsdrivende kommer fremover til at kunne vælge mellem tre forskellige pakker, hvis de vil lade kunderne betale med MobilePay.

Pengeverdenen i opløsning
Omtrent 1,8 mio. danskere har ifølge Danske Banks statistikker downloadet MobilePay, og banken forventer en årlig aktivitet på 40 mio. betalinger og 10 mia. kr. i omsætning.  Foto: Linda Johansen

One, Plus og Pro. Det er efternavnene på de tre nye erhvervspakker, som Danske Bank i dag lancerer til Mobilepay. Fremover skal virksomhederne vælge en af de tre udgaver, hvis de vil lade brugerne betale med applikationen.

»Vi lancerede MobilePay Business i februar 2014 som første generation, og efterhånden har vi mange erhvervsdrivende som brugere. De giver input til nye ting, de godt kunne tænke sig, og det har vi selvfølgelig lyttet til. Vi har også gennemført kvalitative interviews med flere hundrede erhvervsvirksomheder for at se, hvordan vi kunne skrue en løsning sammen, som passede til alle,« siger Mark Wraa-Hansen, der er chef for Mobilepay i Danske Bank, til FinansWatch og fortsætter:..

Læs også
Top job