Finans
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er kreditkortet, du ikke må vide noget om

Stort set alle danskere har et Dankort eller Visadankort. Men der findes et kreditkort, som er så eksklusivt at du ikke kan finde information om det, og skal inviteres for at få kortet i tegnebogen. Her er detaljerne om det supereksklusive og hemmelige plastickort.

Eurocard har ligesom mange andre globale kreditkort både et basiskort for de fleste og så et til businesssegmentet. Men de har altså endnu et ekstremt ekslusivt og meget hemmeligt kort, så kun er de få forundt overhovedet at kende til - "Eurocard by Invitation" hedder kortet.

I gennemsnit har hver dansker to kreditkort. Og hvis kreditten er i orden, så er der ikke noget problem i at få et Eurocard eller Eurocard Gold. Hvis du er økonomisk solid, og parat til at betale 1.695 kr. om året for det, så kan du også blive godkendt til et Eurocard Platinum, der blandt andet giver dig adgang til 700 VIP-lounges i over 400 lufthavne, udvidet rejseforsikring og ingen øvre købsgrænse.

Men SEB Kort, der blandt andet udsteder Eurocard i Danmark, har også et kreditkort der er så eksklusivt, at du ikke kan læse om på deres hjemmeside, eller noget andet sted...

BRANCHENYT
Læs også