Serier

Et kontor ud over det sædvanlige i retsopgør med ejendomsmatador

René Müller tilltalt for skyldnersvig i forbindelse med salg af dyrt inventar fra herskabslejlighed

Finanskrisen spøger stadig
Ifølge René Müller foregik det helt efter bogen, da han købte firmaets dyre inventar og flyttede det hjem til privaten på Kastanievej i Odense.

Den fallerede fynske pantebrevskonge René Müller havde under sine ophold i København kontor i en gammel fornem herskabslejlighed små hundrede meter fra Amalienborg. En rustning fra dengang, den bedrageridømte finansmand Klaus Riskær Pedersen boede der, stod op til finanskrisen vagt for de besøgende gæster. Og med sine dyre Fritz Hansen barstole, kostbare Le Cubersier møbler, B&O anlæg til 280.000 kr. og dyre malerier på væggene lignede de 380 kvadratmeter på Amaliegade, da heller ikke det, som mere almindelige erhvervsfolk forbinder med et kontor. Ikke desto mindre var det hele ejet af Müllers daværende Prio Fyn koncern.

»Vi havde et kontor i København, som vi lukkede ned i slutningen af 2007. Derfor købte jeg en del af inventaret ud til mig selv, da jeg skulle bruge det på min privatadresse. For jeg var glad for tingene,« forklarede René Müller under den verserende sag, hvor han står tiltalt for groft underslæb og skyldnersvig...

BRANCHENYT
Læs også