Gammel Karriere
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Lene Skole valgte karrieren frem for et 'Bo Bedre-hjem'

Lundbeckfondens adm. direktør, Lene Skole, efterspørger bedre muligheder for hushjælp til danske familier, så man – også som kvinde – kan pleje sin karriere og gå efter topposterne. Hun har selv tidligt i karrieren truffet valg på hjemmefronten, der gør, at hun i dag sidder på toppen.

Lene Skole er en af de forholdsvis få kvinder i toppen af dansk erhvervsliv.

Ganske tidligt i karrieren traf Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden, sammen med sin mand et valg om, at karrieren skulle prioriteres frem for at kunne fremvise et "Bo Bedre-hjem". Ligeledes var det heller ikke Lene Skoles børn, der blev hentet først i institutionen, og langtfra altid af hende. Det var prioriteringer, der blev lagt fra starten af karrieren.

»Tidligt i vores karrierer, hvor pengene ikke var særlig store, var vi enige om, at det der blev prioriteret højest – også over ferier og nye møbler – var, at vi ville have nogen til at hjælpe os derhjemme. Jeg tror, uanset om man er mand eller kvinde, at det er vigtigt at få aftaler med sin partner om, hvordan man egentlig vil leve sit liv,« siger Lene Skole til MedWatch...

Læs også
Top job