Serier

Her giver en lavindkomst adgang til stranden og det azurblå hav

Globale danskere: For 15 år siden førte kærligheden Kylle Mimi Swane Lund til Mexico. I dag har hun fundet ro i sig selv og sine to børn – og har stranden som sit kontor.

Globale Danskere
45-årige Kylle Mimi Swane Lund flyttede til Mexico for 15 år siden, da hun faldt for en mexicansk mand. I dag bor hun alene med sine to børn, men har fundet sig selv og elsker sit arbejde som concierge ved stranden. 
Foto: Naiara Altuna Renedo

En dansk, lyshåret kvinde er nok ikke det første, man som amerikansk turist forventer at møde, når man ankommer til sit ferieresort i Mexico. Derfor bliver de besøgende ofte overrasket, når danske Kylle Mimi Swane Lund hilser dem velkommen som concierge, når hun tager imod dem i feriebyen Puerto Aventuras på Yucatan-halvøen.

Men faktisk har 45-årige Kylle Mimi Swane Lund boet i den lille mexicanske by med kun 1.700 indbyggere i 15 år. Hun beskriver byen som et lille lukket ”community”, der egentlig ikke har så meget med det kaotiske Mexico med el-ledninger, der hænger ned på gaden og halvfærdige bygninger at gøre. ..

BRANCHENYT
Læs også