Gammel Navne
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Erhvervskvinden, der skal gøre e-sport til vækstmotoren i svenske MTG

50 år mandag: Jette Nygaard-Andersen har efter 15 år i den svenske mediegigant MTG fået ansvaret for fremtidens satsninger, der skal erstatte den vækst, som tv-forretningen leverede før i tiden.

Jette Nygaard-Andersen har brugt størstedelen af sin karriere i mediebranchen og svenske MTG. Nu har hun arbejdet sig helt op i toppen af MTG, hvor hun skal sætte gang i fremtidens vækstmotorer. Foto: Claes Helander

Hvis man hiver en tilfældig medarbejder i svenske MTG til side, ved hver og en, hvem Jette Nygaard-Andersen er. Ikke kun fordi hun er en del af den øverste koncernledelse, men fordi hun er en integreret del af MTG-familien efter 15 år i den svenske mediegigant, der ejer bl.a. Viasat, TV3-kanalerne og Viaplay.

Som de færreste erhvervsfolk, der når toppen, er hun blevet i det samme selskab i stort set hele sin karriere. Hun har arbejdet sig op fra bunden. Fra dengang hun kom til MTG-ejede Viasat i 2003 som vicedirektør, til hun nu er den øverste direktør for MTGx, som er mediekoncernens milliardsatsning på nye forretningsområder som e-sport. ..

Læs også
Top job