Gammel Navne
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Mesterkokken, som stak til søs

60 år onsdag: I årtier stod mesterkokken René Knudsen bag en række succesfulde spisesteder i Aarhus, men så kom finanskrisen. I dag laver laver han færgemad på Mols-Linien.

I årtier stod mesterkokken René Knudsen bag en række succesfulde spisesteder i Aarhus, men så kom finanskrisen. I dag laver laver han færgemad på Mols- Linien. Foto: Jens Henrik Daugaard

René Knudsen har lavet mad hele sit voksenliv. Alligevel drømmer han om at få en lille restaurant i Sydfrankrig eller Norditalien, hvor han vil sætte gastronomien højt og tempoet lavt – og prioritere familien.

René Knudsen var op gennem 1980’erne og 1990’erne en af Aarhus’ mest succesrige kokke og blev da også årets kok i 1986. Han har stået bag 13 virksomheder og ejede bl. a. Restaurant René og Hotel Ritz i Aarhus, mens han drev restauranterne i Musikhuset Aarhus og Aros Aarhus Kunstmuseum. Ved siden af lavede han mad ud af huset...

Læs også