Gammel Økonomi
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Strejke handler mere om den amerikanske drøm end dollars

Baggrund: En af de største strejker i flere år ruller på sjette uge over store dele af USA. På mange måder er den symptomet på meget af det, der er gået galt i USA. Befolkningen har mistet magten og modet, og spørgsmålet er, hvornår det kommer tilbage.

Verizons tekniske medarbejdere strejker på 6. uge. Flere og flere job er uden om overenskomster og fagforeninger i USA, og det har skabt mange dårlige vilkår for lavt- og middellønsarbejdere.

NEW YORK - Der er noget galt i USA. Syv år inde i et økonomisk opsving med nærmest fuld beskæftigelse, aktierekorder, begyndende lønvækst og historisk lav rente, er over 80 pct. af amerikanerne stadig bekymrede for udviklingen i deres lands økonomi.

Folk frygter for fremtiden. De frygter, at deres børn vokser op i et ringere samfund med færre muligheder, end de selv havde. I en exit-poll efter primærvalgene i New York gav 92 pct. af republikanerne og 87 pct. af demokraterne udtryk for, at de er meget bekymrede for den retning, som samfundet bevæger sig i...

Læs også