Gammel Penge
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Udkanten er lige så godt polstret som andre steder i Danmark

En familie i landets udkantskommuner har en lige så stor formue som familierne i andre kommuner. I kommuner nær de større byer er familierne dog mere formuende.

Det overrasker eksperter at familier i udkantskommuner sidder på en lige så stor formue som andre steder i Danmark. Foto: Gregers Tycho

Borgere i landets udkantskommuner sidder nærmest på en lige så stor formue, som borgere i andre dele af Danmark. Det viser en ny opgørelse af familiernes formue i 2014 fra Arbejdernes Landsbank på baggrund af formuestatistik fra Danmarks Statistik.

»Jeg synes, at det er overraskende, at vi ikke ser en større forskel, når vi kigger på formuerne. Det her er med til at nuancere billedet. Jeg havde forventet, at man ikke havde en lige så stor boligformue i udkantskommuner, fordi man har lavere indkomster. Men det viser tallene, at man har. Ud fra en formuebetragtning er udkantskommunerne som sådan ikke hægtet af,« siger Thomas Lynggaard Germann, senioranalytiker i Arbejdernes Landsbank, og fortsætter:..

BRANCHENYT
Læs også