Gammel Politik
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Skattesagen – skandalen uden beviser

Beretning: Den blev kaldt den største skandale siden Tamilsagen, men der er ikke fundet beviser for de grumme forbrydelser. Nu kommer den fulde beretning om statsministerkandidaten, ministeren, spindoktoren, de fem møder, de fire linjer, den hemmelige dagbog og alt det andet.

Skattesagskommissionen har haft to hovedopgaver. Dels at undersøge, om uvedkommende kræfter blandede sig uretmæssigt i Skats behandling af Helle Thorning-Schmidt og hendes mand, Stephen Kinnocks, skattesag i sommeren 2010. Dels at undersøge, »i hvilket omfang der er videregivet eller forsøgt videregivet fortrolige oplysninger fra skattesagen«.

Klokken var blevet lidt over 16 den 18. december sidste år. Det var sidste dag i Skattesagskommissionens lokaler, og formand Lars E. Andersen holdt det, der for tilhørerne kunne høres som en udgangsbøn.

»Vi har fået mange, nye spændende oplysninger undervejs. Dem vil vi da godt lige hjem og sove på,« sagde landsretsdommeren og lovede at indkalde alle bisiddere, journalister, tilhørere og eventuelle vidner igen, hvis det skulle blive nødvendigt...

Læs også
Top job