Politik
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Erhvervslivet regner med skattelettelser trods DF-afvisning

Dansk Folkeparti har skærpet retorikken og afvist skattelettelser i denne regeringsperiode. Det tager man meget roligt i landets to største arbejdsgiverorganisationer: Der er flertal for ting, »der kan gøre en forskel«.

DF's formand Kristian Thulesen Dahl har skærpet retorikken og vil nu slet ikke have nogle former for skattelettelser i denne valgperiode.

Dansk erhvervsliv føler sig fuldstændig sikre på, at der til efteråret kommer reformer, der sænker skatten og øger arbejdsudbuddet. Trods DF’s seneste udmelding om, at regeringen m.fl. godt kan skyde en hvid pind efter (top)skattelettelser på grund af nye beregninger, der viser en ekstra milliardregning til udlændingeområdet, er troen intakt:

»Der er bredt flertal af partier i Folketinget, der ønsker vækst og arbejdspladser, så vi tror fortsat på, at der efter sommer vilje til at gennemføre ting, der kan gøre en forskel. Så vi er fortsat optimistisk, men er helt med på, at der foregår en politisk positionering, « forklarer vicedirektør i Dansk Industri Kent Damsgaard...

BRANCHENYT
Læs også