Gammel Tech
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sci-fi-succes: Elever på erhvervsskole storhitter med en kortfilm

Eleverne på 3D College har sammen med produktionsselskabet New Tales skabt filmen "The Fabric", der nu er blevet udtaget til flere filmfestivaler. Det er den lille historie i den store historie om et dansk kraftcenter inden for multimedieanimation.

Afdelingsleder Alex Townley Porsborg og filmproducer Jonathan Langelund har de seneste to år samarbejdet om kortfilmen "The Fabric". Foto: Joachim Ladefoged 3D Colleges hovedforløb som multimedieanimator tager 2,5 år fordelt på erhvervsskolen og en praktikplads. Foto: Joachim Ladefoged

To mænd sidder med en kop kaffe i et mødelokale og studerer et videoklip. Den ene er iført grå sweater og vandkæmmet hår. Den anden er iført grøn skjorte, kasket og et rødbrunt fuldskæg.

I den forstand er det tydeligt, at de arbejder i forskellige miljøer. Alex Townley Porsborg er afdelingsleder for 3D College i Grenå, hvor landets eneste erhvervsskole inden for 3D-animation holder til. Jonathan Langelund er producer hos filmselskabet New Tales i Aarhus en times kørsel derfra.
..

BRANCHENYT
Læs også