Tech
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sådan ramte to ukendte spilfirmaer den helt store million-jackpot

Den globale spilsucces Subway Surfers har sendt hundredevis af millioner i kassen hos de to danske spilfirmaer, som står bag. Spillet ramte både den rigtige forretningsmodel og det bedst mulige tidspunkt, da mobilspil brød igennem lydmuren.

Jacob Møller Jensen står sammen med sin bror Simon i spidsen for Kiloo, som for alvor fik succes, da partnerskabet med Sybo Games om Subway Surfers blev indgået.

I september rundede spillet Subway Surfers et skarpt hjørne. Én milliard gange var det blevet downloadet fra Apples App Store eller Android-butikken Google Play.

Et næsten ufatteligt højt tal i en verden, hvor højst en tredjedel af jordens befolkning i dag har en smartphone eller tablet. I Apples univers er succesen kun overgået af spillene Angry Birds, Candy Crush og Fruit Ninja. Og selvom det er gratis at downloade og spille, ruller millionerne ind hos de to danske firmaer, som sammen gjorde Subway Surfers til et globalt hit. De mange Subway Surfers-fans betaler nemlig gerne for at få ekstra muligheder i spillet, eller ser en reklamevideo mod for eksempel at gøre en bane lettere...

BRANCHENYT
Læs også