Gammel Tech
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er scenen, hvor dit livsværk kan blive til guld eller goodbye på 6 minutter

Finans var med til et pitch-event i New York, hvor en række iværksættere præsenterede deres forretning for potentielle investorer. Se hvordan fire måneders træningslejr for iværksættere endte.

Det er et pengestærkt publikum, der møder op til Entrepreneurs Roundtable Accelerator i New York. Men der skal gode fortællinger til at overtale dem. Heidi Joy Madsen

NEW YORK - Dit slogan skal max være på syv ord, og du skal kunne fortælle på 30 sekunder, hvordan dit produkt gør livet nemmere for forbrugeren og skiller sig ud fra konkurrenterne. Og så skal du kunne bevise, at kunderne rent faktisk elsker det.

Det er nogle af de råd, start-ups i USA konstant får at vide, og der, hvor mange danske iværksættere fejler. Du skal turde tænke stort og prale af, hvor godt det allerede går dig og din virksomhed. Først der, vil investorerne satse penge på din virksomhed.

De råd, og mange andre, har 10 iværksættervirksomheder fået og trænet gennem et fire måneder langt forløb i acceleratorprogrammet Entrepreneurs Roundtable Accelerator i New York. Og det hele kulminerer med en demodag, hvor den enkelte iværksætter har seks minutter på en scene i Chelsea i New York foran 700 potentielle investorer til at sælge sig selv.

Se her, hvordan man pitcher sin forretningside. Her er det firmaet Seashellls.

Acceleratorprogrammet er en ideel måde for nye iværksættere at få foden indenfor og få vokset sin virksomhed tilpas meget til, at den kan hente sin første runde investering hjem. Ideen med programmet er at gro virksomheden så meget som muligt på fire måneder og få kontakt til miljøet og investorer.

Her er et uddrag fra pitchet for firmaet Negotiatus.

Entrepreneurs Roundtable Accelerator giver først og fremmest adgang til kapital og rådgivning fra andre succesfulde entreprenører, der har tjent store penge på teknologivirksomheder samt amerikanske business angels og eksperter fra Google Ventures, Microsoft og Intel Capital.

Derudover stilles et væld af gratis services til rådighed fra blandt andet Silicon Valley Bank, web hosting fra Microsoft, Amazon og Google, samt juridiske services fra Dentons.

Danske BookBuses var en af de heldige, der kom med i acceleratorprogrammet i år. De håber på at kunne hente 7-10 mio. kr. efter demodagen.

Oscar Jung, Bjørn Glavind og Ostap Kovalisko stiftede BookBuses sidste år. BookBuses er en online platform til bookning af charterbusser i USA, og i begyndelsen sad de i Danmark og arbejdede i amerikansk tidszone. I januar i år begyndte de på acceleratorprogrammet i New York og har allerede rejst 1 mio. kr. i kapital og har en bruttoomsætning på omkring 250.000 kr. om måneden. Men målet er at indtage alle de store byer i USA.

Et gennemgående trick er at tilføje en fængslende fortælling til sit pitch. Det gjorde jobportalen Scouted også.

Læs også