Gammel Tech
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Martin Thorborg: Chat-botter er årets mest overvurderede teknologi

Nytårskort fra tech-branchen: Iværksætter og Dinero-direktør Martin Thorborg ser 2016 som året, da kunstig intelligens for alvor slog igennem. Det bliver også hans fokus i det kommende år, for det er en revolution på linje med internettet, mener han.

Martin Thorborg blev kendt i brede kredse som stifter af webportalen Jubii, der i 1990'erne blev mange danskeres første indgang til internettet. Siden da har iværksætteren haft mange andre projekter i gang og været en markant stemme i branchen. Foto: Joachim Ladefoged Foto: Joachim Ladefoged.

Martin Thorborg har nok at glæde sig over i året, der er gået, med fuld fart på virksomheden Dinero, der i november blev solgt til den norske koncern Visma. Den handel gav Thorborg penge nok på kontoen til, at det blev muligt at slappe af resten af livet. Den højt profilerede tech-iværksætter fortsætter dog i Dinero i mindst et par år endnu, fortalte han efter salget.

På de store linjer er det ny teknologi, som Martin Thorborg vil huske året 2016 for, ligesom det også er hans fokus i det nye år: Machine learning, altså en særlig form for kunstig intelligens, hvor en computer kan træne sig selv op til at løse selv ganske svære opgaver, hvis bare der er materiale nok til at øve sig på...

Læs også