Gammel Tech
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Britisk investordronning: Bank- og forsikringsbranchen er forældede og risikerer at blive kørt over

Med base i London investerer Eileen Burbidge tidligt i nye, lovende fintech-selskaber. Hun forventer store omvæltninger i hele finanssektoren, men det er ikke sikkert, at det er iværksætterne, der bliver de store vindere.

Hendes kinesiske mor pressede hende til at tage en uddannelse som datalog. Det førte til jobs hos Yahoo, Apple og Skype og nu en rolle som tech-investor. »Jeg er taknemmelig for det i dag - men sig det ikke til min mor,« siger Eileen Burbidge. Foto: Søren Østerlund.

Hun slog sig løs i Silicon Valley i 1990'erne, da nutidens it-giganter som Google og Amazon voksede frem, som programmør, med jobs hos Apple og Sun - dengang en af de helt store i branchen. Hun blev en af de første ansatte hos Skype – selvom hun ikke rigtig kunne se, hvad en ny video-chat-tjeneste skulle gøre godt for.

Eileen Burbidge har været de rigtige steder på det rigtige tidspunkt. Og som tech-investor med fokus på fintech er det London, som er det rigtige sted nu, fortæller hun. London er blevet verdens centrum for den fremadstormende fintech-branche, altså forsøg på at tilbyde nye, bedre finansielle tjenester ved hjælp af ny teknologi, lyder vurderingen...

Læs også