Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

DR3-dokumentarserien ”Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo” er formidlingsmæssigt forbilledlig og vildt underholdende

DR3-dokumentarserien ”Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo” er både rørende og morsom i al sin overbelyste charme.

16-årige Lukas må stå model til lidt af hvert, efter at han er flyttet ind hos Sussi og Leo sammen med sin mor. Det er der kommet en sjov og rørende dokumentarserie ud af. Foto: DR

Det er i bogstaveligste forstand som at blive inviteret indenfor i en anden verden, når den fantastiske DR3-dokumentarserie ”Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo” med enkle greb og på kort tid formår at skabe et usandsynligt vedkommende, vanvittigt morsomt og dybt rørende stykke tv-dokumentarisme.

Titlen spoiler det hele. Lukas på 16 år flyttede for to år siden ind hos Sussi og Leo med sin depressionsramte mor. Lukas’ mormor er søster til Leo, men det var Sussi, der ringede og sagde, at nu skulle de altså komme og bo hos dem, og – som Lukas tørt konstaterer – så bliver tingene tit, som Sussi vil have det. Og Lukas er glad for sine aparte bonusforældre og ønsker slet ikke at flytte fra deres hurlumhejhus på landet, hvor det vrimler med dyr (hunden får kakao til sin fødselsdagsfest), isolerende skumgummi og nervøst velour på soveværelsesvæggene. ..

BRANCHENYT
Læs også