Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

På jagt efter USA’s rødder

USA er rig på stater, men fattig på fælles identitet. Derfor har Explorer sat sig for at finde supermagtens dna og er i første omfang taget til den historiske by Boston og ud i et indianerreservat, hvor rødderne forgrener sig i vidt forskellige retninger.

I de små hytter i Oconaluftee Indian Village viser cherokees deres færdigheder inden for bl.a. garnflet. Omgivelserne i Oconaluftee Indian Village skaber de helt rigtige rammer for en autentisk oplevelse i en indianerlandsby.

Bagagerummet er proppet med tasker, to-go-kaffen er placeret i kopholderen og den grå motorvej strækker sig langt ud i horisonten. Det omskiftelige amerikanske vejr byder i øjeblikket på tykke stråler af regn, der hamrer ned på forruden og står op om vores lejede Hyundai som våde støvskyer. Vi sænker farten på automatpiloten og kører forsigtigt videre gennem regnmasserne på vej mod gps’ens første stop, Boston, Massachusetts.

I New Englands uofficielle hovedstad vil vi indlede jagten på Amerikas identitet. For kan det passe, at USA er så historieløst og kulturforladt, som vedholdende rygter lyder på? I vores søgen efter svar har vi i første omgang sat kursen mod Boston, byen, hvor den amerikanske uafhængighedsbevægelse tog form, og hvor en række vigtige historiske begivenheder har udspillet sig...

Læs også
Top job