Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Top 3: I Williamsburg og Greenpoint

Et af New York Citys smukkest beliggende hoteller og en ølbar med nordisk Michelinmad. Det er, hvad der bl.a. venter på den anden side af East River i Brooklyn. Bare ti minutter med L Train fra Union Square.

De senere år har restauratører og entreprenører for alvor fået øje på mulighederne i New Yorks bydel Williamsburg og i nabokvarteret Greenpoint. Courtesy of Wythe Hotel

Williamsburg er scene for nogle af New Yorks mere spøjse sammenstød mellem forskellige kulturer. Fra ortodokse jøder, der er let genkendelige med deres hastige gang, vigende øjne, mørke tøj, slangekrøller og enorme pelshatte til opmærksomhedssøgende hipsters med tatoveringer, cykelstyrsoverskæg og rock’n’roll attitude. Relativt lave huslejer gjorde i 1990’erne Brooklyn-bydelen til et populært asyl for musikere og kunstnere, og de senere år har restauratører og entreprenører også for alvor fået øje på mulighederne her og i nabokvarteret Greenpoint. Finans har besøgt tre steder, som det bl.a. er værd at tage turen over East River for.

WYTHE HOTEL..

Læs også
Top job