Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Grumme sandheder i fugleperspektiv

Fotoudstilling: Billeder er ikke til at løbe fra. En aktuel Google Earth-udstilling zoomer ind og ud på de forandringer, som vores klode gennemgår. Både de rystende, de fascinerende og de fortrøstningsfulde.

Google Earth-billederne fortæller bl.a. noget om menneskers måde at bosætte sig på. Her et fiskeri slum område i Manila.

Rigtigt mange steder på Jorden ser kedelige ud fra luften. På Dansk Arkitektur Center (DAC) kan man lige nu se nogle af de mest fascinerende og smukke udsnit, der fortæller vidt forskellige historier om menneskers måde at bo og leve på – om skovhugst, slumbyer, solcellefarme og kæmpelandbrug. Internationale medier har allerede kaldt udstillingen ”Mind The Earth” både smuk, skræmmende og enestående, og de udstillede billeder bliver vist på websites som Designboom, i magasiner som Wired og aviser som Bild.

Kasper Brejnholt Bak, der er seniorbyplanlægger i Rambøll, har taget initiativ til udstillingen og tilskriver opmærksomheden en modenhed i forhold til udstillingens dagsorden...

Læs også
Top job