Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

De ældre netdater som aldrig før

Den ældre aldersgruppe af danskere er blevet mere hjemmevante på nettet og tiltrækkes af netdatingens seriøsitet, mener en sociolog.

Dating på nettet har vundet indpas hos seniorer, fordi det giver mulighed for at finde en partner, selv om det sociale netværk er blevet mindre. Foto: Colourbox Monkey Business Images

"40, fed og færdig" lyder en talemåde. Men noget tyder på, at vi ikke kan identificere os med disse ord – i hvert fald ikke når det kommer til kærlighed. Og flere danskere, der har passeret endda langt over de 40, bruger i disse år nettet til at finde sig en kæreste, viser tidligere undersøgelser fra Gallup og Danmarks Statistik.

Dette billede bliver genkendt på datingsiderne senior.dk og 40plus.dk, der melder om en stigning i antallet af profiler. Også hos Danmarks største datingside, dating.dk, oplever man en klar større interesse fra det ældre segment, og tidligere undersøgelser viser, at op mod 20 pct. af datingsidens brugere er over 50 år, oplyser Thomas Røhr Kristiansen, marketingansvarlig på dating.dk, som mener, det stigende antal af ældre netdatere især skyldes tre ting:..

Læs også
Top job