Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Daloon lærte danskerne at spise fastfood

Forårsrullerne fra Daloon blev danskernes introduktion til frossen færdigmad. Siden er det kun blevet sværere og sværere at tjene penge for virksomheden.

Adm. direktør i Daloon, Hemming Van, sælger virksomheden, som hans far har stiftet for 55 år siden.
 Foto: Niels Hougaard

At »de ligger godt i maven«, ved de fleste, der kan huske reklamer fra 1990’erne. Men historien om Daloon og de frosne forårsruller går 30 år længere tilbage, og gjorde virksomhedens stifter Sai-chiu Van til trendsetter lang tid før, det overhovedet var et begreb.

»Daloon lærte os på mange måder at spise frossen fast food, og de introducerede noget, som danskerne ikke havde set før,« siger Mette Skovgaard Frich, vidensudviklingschef hos Retail Institute...

BRANCHENYT
Læs også